Ćirina pruga

Skupinsko
kolesarjenje
Odhod 18.06.2024
Trajanje potovanja 5 dni / 4 noči
Storitev Po programu
Nastanitev Hoteli 3*/4*
Začetna točka Ljubljana
Prevoz Organiziran (kombi)

od 595 €

Kolesarjenje po Bosni in Hercegovini. Kolesarjenje po poti ozkotirne železnice, ki je potekala od Mostarja preko Čapljine vse do Dubrovnika.

1. dan: LJUBLJANA - MOSTAR
Zbor vseh udeležencev na dogovorjenjem mestu ter odhod mimo Zagreba ter po hrvaški avtocesti do Ploč ter naprej do Mostarja, kjer se bomo namestili v hotel. Sledi krožna kolesarska tura skozi Mostar in naprej Blagaja, kjer je tudi izvir reke Bune. Po kratkem oddihu in uživanju v lepi naravi bo sledilo nadaljevanje kolesarjenja proti reki Neretvi ob kateri se bomo tudi vrnili do Mostarja. Dan bomo zaključili z ogledom mesta ter odličnih ˝čevapih˝ (cca. 35 km).

2. dan: MOSTAR - POČITELJ - ČAPLJINA
Po zajtrku začetek kolesarjenja. Pot nas bo vodila mimo zapuščenega letališča ter naprej ob reki Neretvi do našega prvega postanka v mestu Počitelj. To slikovito mesto, ki se ponaša z lepo trdnjavo na vrhu si bomo tudi ogledali. Sledi nadaljevanje kolesarjenja do našega cilja, ki bo v Čapljini. Nastanitev v hotelu (cca. 50 km).

3. dan: ČAPLJINA - RAVNO
Po zajtrku začetek kolesarjenja in nadaljevanje ob reki Neretvi. Slikovita pot nas bo vodila skozi zanimive vasice. Po prečkanju Neretve se na levi breg se naša pot začne počasi dvigovati in med vožnjo bomo uživali v prekrasnih panoramah in razgledih na park Hutovo Blato. Naš današnji cilj bo kraj Ravno, kjer bomo tudi prenočili v simpatičnem hotelu (cca. 55 km).

4. dan: RAVNO - ZAVALA - DUBROVNIK - NEUM
Po zajtrku sledi nadaljevanje kolesarjenja po poti ozkotirne železnice Ćiro. Prvi postanek bomo naredili v kraju Zavala, kjer si bomo ogledali znano jamo Vjeternico, ki je tudi največja jama na področju Bosne in Hercegovine. Po ogledu bomo nadaljevali po poti skozi manjše zaselke in uživali v lepi pokrajini. Mejni prehod bomo prečkali v kraju Ivanjica od koder bo sledil še spust proti Dubrovniku katerega si bomo tudi ogledali. Po končanem ogledu sledi prevoz do Neuma, kjer bomo tudi prenočili (cca. 55 km).

5. dan: NEUM - LJUBLJANA
Po zajtrku nekaj prostega časa za kopanje ter odhod proti delti Neretve, kjer bo možno kupiti tudi mandarine. V Pločah se bomo priključili na avtocesto proti Zagrebu. Večerni prihod v Ljubljano, kjer se naša tura zaključi.

Cena vključuje: prevoz oseb in koles, namestitev v dvoposteljnih sobah, 4 x nočitev z zajtrkom v hotelih 3*/4*, 1 x večerja, slovenskega vodnika ki kolesari z skupino, vse cestnine in parkirnine, turistično pristojbino, organizacijo potovanja

Možna doplačila: vstopnine na poti, enoposteljna soba 150 €, najem E-kolesa 150 €

Najmanjše število oseb za izvedbo potovanja: 12

Opombe: priporočamo gorsko kolo

Hoteli 3* in 4*

Rezervacija počitnic

Termin
Vaši podatki
Potniki
Najem koles
Zavarovanje
Način plačila
Prijava na e-novice

Ne zamudi ponudb in se prijavi na naše e-novice.
Tvoj e-naslov bomo uporabili izključno samo za pošiljanje poceni, ugodnih in akcijskih ponudb.

Splošni pogoji

Lastminutepocitnice.si

Vsa TOP ponudba počitnic in potovanj na enem mestu!

Rezervirajte vaše počitnice ali potovanje in prihranite.

  • Garancija najnižje cene
  • Hitra podpora strankam
  • Rezervacija brez skritih stroškov
  • Hitra in enostavna rezervacija
  • Veliko zadovoljnih strank
  • Različni načini plačila
  • Večletne izkušnje
  • Varen nakup
  • Strokovnost in prijaznost svetovalcev
Vas zanimajo ugodne ponudbe?

Vpišite vaš e-naslov in vas bomo redno obveščali.

Spoštujemo vašo zasebnost. Ne bomo vam pošiljali nezaželene pošte in vaših podatkov ne bomo delili z nikomer. Od obveščanja se lahko kadarkoli odjavite.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se