Križarjenje po Jadranu

Top
ponudbe

Odkrite najbolj skrite skrivnosti Jadrana, njegove luke, zalive, presenetljive plaže. Preživite dopust na leseni barki in križarite po Jadranu spoznavajoč hrvaške top destinacije. Vaše križarjenje po Jadranu in otokih bo zahvaljujoč njihovi naravni lepoti nepozabno. Izkušena ladijska posadka skrbi za varno plovbo in dobro gostinsko ponudbo.

od 599 €

PROGRAM:

1. dan: SPLIT (okolica) - BOL
Zbor vseh udeležencev v Splitu oz. bližnji okolici. Sledi vrkcanje na ladjo ter plovba proti Braču. Prvi skok v morje pred znamenito plažo ˝Zlatni rat˝. Večerja in nočitev v Bolu. (nočitev, večerja)

2. dan: BOL - HVAR
Po zajtrku začetek plovbe proti Hvaru. Osvežitev v morju si boste privoščili v enem izmed najlepših zalivov na ˝Paklenih otokih˝. Po kosilu sledi nadaljevanje plovbe proti živahnemu mestu Hvar, ki je vreden ogleda. Nočitev v Hvaru. (nočitev, zajtrk, kosilo)

3. dan: HVAR - KORČULA
Po zajtrku začetek plovbe. Prvi postanek za kopanje bo v prelepem zalivu na otoku Sćedro. Sledi nadaljevanje plovbe proti mestu Korčula. Rojstno mesto Marka Pola si boste tudi ogledali. Nočitev v Korčuli. (nočitev, zajtrk, kosilo)

4. dan: KORČULA - DUBROVNIK
Dan boste začeli s plovbo mimo Mljeta in skozi Elafite, kjer bo na voljo dovolj časa za kopanje. Sledi nadaljevanje plovbe proti Dubrovniku z ogledom mesta. Nočitev v Dubrovniku. (nočitev, zajtrk, kosilo)

5. dan: DUBROVNIK - MLJET
Po zajtrku še nekaj prostega časa za ogled tržnice v bližini. Sledi plovba mimo Elafitov proti Mljetu. Tudi danes bo kopanje v prelepem zalivu. Mljet je edinstven, to je najbolj zelen otok v Jadranskem morju in tretjina otoka je v narodnem parku. Na Mljetu sta dve "jezeri", v katerih je voda toplejša kot v morju. Nočitev na Mljetu. (nočitev, zajtrk, kosilo)

6. dan: MLJET - MAKARSKA
Dan boste začeli s plovbo mimo Korčule, Pelješca in Hvara prosti Makarski. V morju se boste osvežili v enem izmed zalivov pred Makarsko. Sledilo bo kosilo in popoldanski prihod v Makarsko. Tam vas čaka prost večer, ki ga izkoristite za raziskovanje številnih restavracij, lokalov in trgovin v središču Makarske riviere. Nočitev v Makarski. (nočitev, zajtrk, kosilo)

7. dan: MAKARSKA - PUČIŠĆA - POSTIRA
Dopoldanska plovba čez braški kanal, do mesta Postira. Nekaj prostega časa za ogled mesta in skok v morje. Sledi kosilo in plovba prosti ribiškemu mestu Postira, kjer bo na voljo dovolj časa tudi za kopanje. Nočitev v Postiri. (nočitev, zajtrk, kosilo)

8. dan: POSTIRA - SPLIT (okolica)
Po zajtrku plovba do mesta izkrcanja. Slovo od posadke in odhod proti domu. (zajtrk)

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa zaradi možnih posebnih vremenskih razmer.

CENA VKLJUČUJE: 7 polpenzionov (zajtrk in kosilo (prvi dan večerja) na ladji), pijača dobrodošlice, namestitev na ladji v dvoposteljnih kabinah, vse kabine tuš/WC, vključno s posteljnino in brisačami, slovenskega predstavnika na ladji, voden ogled Dubrovnika, voden ogled Korčule

DOPLAČILA: luške in turistične pristojbine 35€ (na licu mesta)

MOŽNA DOPLAČILA: enoposteljna kabina 180 €, kabina na zgornji palubi 56 €, vstopnine na poti, v primeru manjšega števila oseb (16-20 oseb): 75 €

OPOMBE: lasten prevoz - uredimo ugodno parkiranje, možnost doplačila za organiziran prevoz (min. 6 oseb)

Najmanjše število oseb za izvedbo potovanja: 22

Namestitev na ladji A kategorije. Vsaka dvoposteljna kabina ima tuš/wc in klimo.

Rezervacija počitnic

Termin
Vaši podatki
Potniki
Zavarovanje
Način plačila
Prijava na e-novice

Ne zamudi ponudb in se prijavi na naše e-novice.
Tvoj e-naslov bomo uporabili izključno samo za pošiljanje poceni, ugodnih in akcijskih ponudb.

Splošni pogoji

Lastminutepocitnice.si

Vsa TOP ponudba počitnic in potovanj na enem mestu!

Rezervirajte vaše počitnice ali potovanje in prihranite.

  • Garancija najnižje cene
  • Hitra podpora strankam
  • Rezervacija brez skritih stroškov
  • Hitra in enostavna rezervacija
  • Veliko zadovoljnih strank
  • Različni načini plačila
  • Večletne izkušnje
  • Varen nakup
  • Strokovnost in prijaznost svetovalcev
Vas zanimajo ugodne ponudbe?

Vpišite vaš e-naslov in vas bomo redno obveščali.

Spoštujemo vašo zasebnost. Ne bomo vam pošiljali nezaželene pošte in vaših podatkov ne bomo delili z nikomer. Od obveščanja se lahko kadarkoli odjavite.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se