• 23.03.2023
  • 08.10.2023
  • 1-14
  • 2 odrasla

Šport - Dončič in Dragič v Dallasu

Opis ponudbe

1. dan LJUBLJANA – PARIZ – DALLAS.

Jutranji zbor na letališču Jožeta Pučnika na brniku. Polet preko vmesnega letališča v Dallasu pristanemo predvidoma v popoldanskih urah. Uredimo vse letališke formalnosti in prevzamemo avtomobile. Vožnja do NAMESTITVE in prosto . (Letalo,M)

2. dan DALLAS - PROSTO ali izlet v HOUSTON – NASA CENTER.

Zajtrk. Po zajtrku se odpeljemo v Houston, kjer domuje najslavnejši Nasin center – »Houston we have a problem!!«. Po ogledu nasinega centra si ogledamo še staro mestno jedro in še kakšno zanimivost. Vožnja nazaj do Dallasa. Na poti bomo raziskali zanimivosti teksaškega prostranstva. Nočitev. (M,Z)

3. dan DALLAS - PROSTO ALI IZLET – okolica Dallasa

Po zajtrku se odpeljemo do Southfork Ranča, kjer so 14 let snemali kultno serijo »Dallas«. Posneli so kar 365 epizod. Za doplačilo se prepustimo vodenemu ogledu (obvezna predprijava). Po želji se odpeljemo še do zgodovinskega kmečkega muzeja v Planu, kjer si ogledamo zgodovino kmetovanja v Texasu. Popoldne se ustavimo tudi v soseski Deep Ellum, ki velja za glasbeno prestolnico severnega teksasa, hkrati pa redstavlja eno najbolj zanimivih sosesk v Dalasu, saj so stene prekrite z grafiti. Nič čudnega ni če srečate kakšnega umetnika, ki kar na ulici razkazuje svoje delo. Vrnitev v namestitev in nočitev.  (M,Z)

4. dan DALLAS PROSTO ali ogled mesta - OGLED TEKME

Po zajtrku se odpeljemo do mesta Forth Worth in si ga ogledamo. Po vrnitvi v Dallas se odpeljemo v center mesta in si ogledamo lokacijo kjer je bil ubit Kennedy. Po želji se povzpnemo v 6 nadstropje in si ogledamo še muzej posvečen temu zgodovinskemu dogodku. Sprehodimo se še do Kenedijevega memoriala, potem pa je že večer in se skupaj odpravimo v American airlines Areno, kjer nas čaka košarkarski spektakel. Tekma Dallas Mavericks proti Chicago Bulls. Po tekmi še malo postanemo in uživamo v vzdušju. Potem pa vrnitev v hotel.  (M,Z)

5. dan DALLAS – prosto dopoldne - polet v PARIZ

Zajtrk. Dopoldne še užijemo zadnje ure, ki jih lahko izkoristite za obisk Muzeja Perot, ali reunionskega stolpa, ali pa česa drugega. Prevoz na letališče in polet proti Evropi. (Z, Letalo)

6. dan PARIZ – LJUBLJANA

Še zadnji polet proti domu. V primeru prihoda na bližnje letališče še prevoz do Ljubljane. (letalo)

DRUGI PODATKI:

ZDRAVJE: Za vstop v ZDA trenutno velja obvezno cepljenje za COVID-19

Splošni pogoji poslovanja Agencije Oskar so sestavni del programov in so kot posebna tiskana priloga na voljo na vseh prodajnih mestih. Z vplačilom akontacije potnik potrdi, da jih v celoti sprejema.

Vizum: ZA vstop v ZDA je potrebna dovolilnica ESTA ali Ameriška viza (v primeru da ste v zadnjih petih letih potovali v arabske države ali na Kubo.)*

Cena (najmanj 15 udeležencev) vključuje: letalski prevoz, oddano prtljago do 23kg, 4 nočitve z zajtrkom v hotelu ali motelu 2-3* po programu, stroške najema avtomobilov ali kombijev, ter stroške goriva, parkirnin in cestnin po programu, slovensko vodenje in organizacijo potovanja.

Prevozi: deželo bomo raziskovali z najetimi avtomobili. Agencija Oskar uredi najem avtomobilov. S prijavo se sopotnik strinja, da bo prevzel obveznost vožnje avtomobila proporcionalno glede na število sopotnikov v njem. Če sopotnik ne želi voziti, ob prijavi doplača. Število mest za nevoznike je omejeno.

Vstopnine: v ponudbo niso vštete in predvidoma znašajo. Vstopnine se plača na licu mesta razen če je v programu navedeno drugače. V ceno izletov je všteta 1 vstopnina vsak dan (Nasin center v Houstonu in Southfolk Ranč)

Obvezna doplačila:

  • Doplačilo za enoposteljno sobo 320 €

Možna doplačila:

  • Dodatne storitve - nakup vstopnice za košarkarsko tekmo - 2 cona - sekcija 225 160 €
  • Doplačilo za izlet - 2 in 3 dan 95 €
  • doplačilo za izlet na 2. dan Houston in NASA 65 €
  • doplačilo za izlet na 3. dan - SOuthofork Ranč in okolica 45 €
  • Doplačilo za nevoznika 90 €
  • Odstopnina (5,02 %) od vrednosti aranžmaja - PAKET A ** 5.02 %

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se