• Slovenija
  • 08.05.2021
  • 06.07.2021
  • 1-3
  • 2 odrasla

Grand Hotel Primus

  • družini prijazno
  • bogata športna ponudba
  • zunanji bazen
  • vodni športi
  • bogata wellness ponudba
  • wifi
  • seniorji
  • za mlade
  • otroški popusti

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi v avli hotela, tudi v sobah
· prost vstop v hotelski bazenski kompleks Vespasianus
· 2 x dnevno prost vstop na bazene in Termalnega Parka Terme Ptuj
· 1 x dnevno prost vstop v savne Flavia
· brezplačna uporaba fitnesa
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· brezplačno hotelsko parkirišče, garaža z doplačilom

Več za vas

· brezplačen WiFi v avli hotela, tudi v sobah
· prost vstop v hotelski bazenski kompleks Vespasianus
· 2 x dnevno prost vstop na bazene in Termalnega Parka Terme Ptuj
· 1 x dnevno prost vstop v savne Flavia
· brezplačna uporaba fitnesa
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· brezplačno hotelsko parkirišče, garaža z doplačilom

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Na sodoben način pripoveduje o tem, kako so nekdaj znali uživati bogati Rimljani, ki so prečkali te kraje. Povrnite si vitalno energijo in si ogrnite plašč zdravja! Uživajte v hotelskem bazenu in wellnessu ali pa se pridružite veselici na osrednjih bazenih. Najbolj vriskajo na poletnih toboganih.

Opis

V osrčju term se nahaja Grand Hotel Primus, ki vas bo v svojem rimskem stilu na zapeljiv način popeljal na brezskrbno uživanje, kot so ga poznali že premožni Rimljani.

V Grand Hotelu Primus se lahko prepustite sproščujočim savnam v Valens Augusta wellnessu, kjer vas bodo premamile termalne kopeli in Svet savn Flavia, privoščite pa si lahko tudi razne lepotne programe ali masaže. Zaplavajte v intimnem vzdušju bazenskega kompleksa Vespasianus, kjer je tudi otroški bazen, bazen z zunanjim izhodom in dva whirpoola. Sprehodite so do bližnjega Termalnega Parka, ki se nahaja čez cesto, in uživajte v notranjih bazenih, kjer najdete tudi savne, ali se zapeljite po toboganu. Za malčke je na voljo otroški bazen. Med šolskimi počitnicami bodo kopanje v Termalnem Parku popestrile igre v vodi z račkom Vilijem. Na ustvarjalnih delavnicah pa bo občasno otroke obiskal rimski general Primus.

Vabijo pa tudi tlakovane ulice srednjeveškega Ptuja, zato je ta kraj še posebej zanimiv za vse, ki imate v sebi vsaj kanček raziskovalca in ljubitelja kulturnih znamenitosti. Zaradi bližine igrišč, bodo na svoj račun prišli ljubitelji tenisa in golfa, nasploh pa vsi, ki radi uživate v naravi. Obiščite še najstarejšo vinsko klet in poskusite žlahtno kapljico.

Hotel, ki je ime dobil po slavnem rimskem vojskovodji Marcusu Antoniusu Primusu, ima skupaj 118 sodobno zasnovanih sob. Vse imajo LCD TV, brezplačen WiFi, minibar, večinoma imajo tudi balkon. Parkirišče na prostem je brezplačno, garažna hiša je na voljo z doplačilom.

V hotelski restavraciji vam nudijo samopostrežne zajtrke in večerje, za posebno razvajanje pa si lahko privoščite ekskluzivno streženo večerjo s spremljavo vin lokalnih vinarjev. Skoraj zagotovo se ne boste mogli upreti sladici zavetnika hotela, Primusovi tortici.

Bazeni in wellness

Bazenski kompleks Vespasianus ima 468 m² vodnih površin: bazen z zunanjim izhodom, otroški bazen z igrali (oba 33 °C) in 2 whirlpoola (36 °C).

Termalni Park Terme Ptuj ima kar 4150 m² vodnih površin. Notranje kopališče ima rekreacijski bazen in zunanji bazen, terapevtski bazen, otroški bazen (vsi 33 °C), whirlpoole (36 °C), mrzli bazen pri savnah (16 °C), zavit tobogan s pristankom v zunanjem bazenu. V poletnem času je odprto atraktivno zunanje kopališče z olimpijskim bazenom, bazenom z valovi, otroškim bazenom, bazenom z vodnimi masažami, počasno reko, vodnimi drčami, tobogani …

Hotelski wellness center Valens Augusta: Svet savn (2 finski in 3 turške savne, ledena jama, topli in mrzli Kneippov bazen) in termalnih kopeli Flavia, Center dobrega počutja Imperium (masaže, kopeli, obloge, programi za oblikovanje telesa …).

Wellness v Termalnem parku: savne (3 finske, 1 turška, 1 finska v vinskem sodu) in masaže.

Sobe

    Taksa in prijava


    Plačilo pri recepciji: turistična taksa 2,5 EUR/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 1 EUR/osebo na bivanje.

    Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

    Strinjam se