• Slovenija
  • 01.02.2023
  • 01.04.2023
  • 1-7
  • 2 odrasla

Hotel Čatež

  • družini prijazno
  • vodni športi
  • bogata wellness ponudba
  • seniorji
  • za mlade
  • otroški popusti

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi sobah in v zimski Termalni rivieri
· prost vstop na hotelska bazena
· 2 x dnevno prost vstop na poletno Termalno riviero ali v zimsko Termalno riviero
· prost vstop v fitnes v hotelu Toplice
· brezplačni ležalniki v hotelskem bazenu in zimski Termalni rivieri
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi sobah in v zimski Termalni rivieri
· prost vstop na hotelska bazena
· 2 x dnevno prost vstop na poletno Termalno riviero ali v zimsko Termalno riviero
· prost vstop v fitnes v hotelu Toplice
· brezplačni ležalniki v hotelskem bazenu in zimski Termalni rivieri
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Vaš tropski otok
Hotel s svojim starim in novim delom predstavlja osrčje term. Ima neposredni vstop v zimsko Termalno riviero in v Športni center. Kdo sploh
potrebuje sobe?

Ne pozabite nase

Spa&Wellness center, savne, THAI – center tajskih masaž, igra badmintona v Športnem centru ali obisk bližnjih Brežic? Adijo, skrbi!

Počitnice na rivieri
V zimski in poletni Termalni rivieri: bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišča, valovi, divja reka, drevo presenečenj, ladja … Odlično doživetje za družino!

MARSIKJE NAJDETE BAZEN Z VALOVI, AMPAK BAZEN ZA DESKANJE … IN KDO SI UPA NA TOBOGAN PLANICA?

Opis

Hotel Čatež leži v središču Term Čatež, v kraju Čatež ob Savi. S hodnikom je povezan s Hotelom Toplice, ki je direktno povezan z zimsko Termalno riviero, kjer poletje traja vseh 365 dni v letu.

Terme Čatež skupaj s hotelom Čatež predstavljajo pravi kraj za preživljanje čudovitih družinskih počitnic. Že slišite otroški smeh iz Termalne riviere? Zagotovo se zabavajo v vodnem raju, ki se razprostira na kar 2300 m² in ponuja čisti užitek ali uživajo ob vragolijah škrata Čateža oz. animacijske skupine. Naj doživijo čarobni svet gusarjev na ladji in poskusijo najti zaklad. Spustite se po divji reki ali zaplavajte skozi prehod v zunanji ogrevan bazen ali pa se vanj spustite kar po toboganu s svetlobnimi učinki. Če vam ne bo za hojo do riviere, lahko obiščete tudi hotelska notranja bazena z whirlpoolom in zunanji bazen. Na razvajanje vas vabi popolnoma nova Wellness riviera na skoraj 1000 m².

Ko se temperature nekoliko povzdignejo in vas pozdravijo topli žarki, pa brž v poletno Termalno riviero. Si predstavljate 10 bazenov s skupno 10.000 m² termalnih vodnih površin? Ne? Potem pa sem zagotovo morate priti. Vodne zabave s številnimi tobogani, počasno reko, bazenom z valovi, olimpijskim bazenom … ni in ni konca. Tako zanimivo bo, da za raziskovanje okolice skoraj ne bo časa. Če pa boste kljub vsemu željni športanja, se Terme Čatež pohvalijo s Športnim centom in tereni za nogomet, z zunanjimi tenis igrišči … Ko zakrulijo trebuščki, skočite do Lounge Bar Valovi in naročite kaj hitrega za pod zob, sicer pa lahko stopite tudi do restavracije znotraj zimske ali poletne riviere.

Hotel Čatež ima 50 sob s francoskim balkonom in 109 sob z balkonom oz. teraso v novejšem delu hotela. Vse sobe so klimatizirane, opremljene z LCD TV in z brezplačnim WiFijem. V sobah s klasičnim balkonom je tudi minibar.

V hotelski samopostrežni restavraciji lahko svoje brbončice razveselite z bogato ponudbo okusne hrane. S predhodno najavo vam pripravijo tudi dietno hrano. Samopostrežno restavracijo najdete tudi v zimski Termalni rivieri, na popoldansko kavico ali skodelico čaja pa lahko stopite tudi do hotelskega aperitiv bara.

Bazeni in wellness

V hotelskem bazenskem kompleksu: notranji rekreacijski bazen (33-34 °C) nepravilnih oblik z masažnimi ležišči in whirlpoolom (122 m²) ter notranji terapevtski bazen (8x11 m); voda 32–36 °C in zunanji bazen nepravilnih oblik 122 m², 33 °C.

Zimska Termalna riviera: več kot 2300 m² termalnih vodnih površin; pokriti in odprti bazeni (31–36 °C) nepravilnih oblik, otroški bazen; bazen z valovi, tobogani, divja reka, masažna ležišča, vodni tok, vodna goba, slapovi, gusarska ladja za najmlajše, tobogana Planica, proga za deskanje, whirlpooli, solarij, ročne masaže, restavracija in bistro, terasa ter livada za sončenje, brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov. Povezovalni hodnik s Hotelom Toplice omogoča neposreden vstop v zimsko Termalno riviero.

Poletna Termalna riviera: 10 bazenov s skupno 10.000 m² termalnih vodnih površin (26–35 °C), olimpijski bazen (27°C).

Wellness riviera je popolnoma prenovljena, na skoraj 1000 m² nudi popolno wellness razvajanje in svet savn. Razvajajte se v solni parni, turški parni, eksterni, veliki finski in IR savni. Tukaj so še relaksarij, intimni separeji z ogrevanimi klopmi, hladne in tople kopeli za noge ter prostor ob notranjem kurišču. Wellness riviera ponuja tudi različne bazene - whirlpool, ohlajevalni bazen in velik topli masažni/sprostitveni bazen. Na zunanji terasi je biozeliščna finska savna in zeliščni zen vrt s prostorim za počitek. Najdite harmonijo v  lounge kotičku ali na vodnih posteljah, osvežite se v ledeni fontani in odkrijte kotiček za čaje in pilinge.

Zdravstveni center, Spa & wellness center ponuja masaže in programe za lepoto telesa.

Sobe

  • DS2 B (1/2): dvoposteljna soba, 18–22 m²; francoski balkon, ločeni ležišči, kopalnica s prho, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, telefon
  • DS3 B (1/2+1): dvoposteljna soba, 24 m²; balkon ali terasa ali francoski balkon, kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča
  • ES1 B (single use): nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); balkon, kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2,5 €/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 1,5 €/osebo na bivanje.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se