• Slovenija
  • 01.02.2023
  • 01.04.2023
  • 1-7
  • 2 odrasla

Hotel Zdraviliški dvor

  • bogata wellness ponudba
  • za pare
  • seniorji
  • otroški popusti

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
· prost vstop v bazenski kompleks
· brezplačno pitje termalne vode iz Amalijenega vrelca
· brezplačna uporaba kopalnega plašča in copat
· brezplačno zunanje hotelsko parkirišče (garaža z doplačilom)

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
· prost vstop v bazenski kompleks
· brezplačno pitje termalne vode iz Amalijenega vrelca
· brezplačna uporaba kopalnega plašča in copat
· brezplačno zunanje hotelsko parkirišče (garaža z doplačilom)

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Večno mlade nimfe
Več kot 2000 let tradicije, ki sega v rimske čase, so najbrž že davno prej obudile nimfe, ki so še pred Rimljani živele v tukajšnjih vrelcih in ostale večno mlade. So tukaj še danes?

S tokom zdravja
Termalna voda je ena najbolj zdravilnih pri nas. Za kosti, kožo, dihala, želodec. In za dušo, mir v srcu, lepoto v očeh, nasmeh. Trije med seboj povezani hoteli tvorijo oazo miru.

V harmoniji
Bazeni v rimskem stilu so uglašeni z vsemi, ki so prišli nabirat mir. Ni toboganov in bučne glasbe iz zvočnikov. Mir iz gozda se je preselil v hotele.

BLIŽNJI PARK SILI K NEBU Z ORJAŠKIMI SEKVOJAMI. SPREHOD MED EKSOTIČNIMI RASTLINAMI Z VSEGA SVETA POMIRJA.

Opis

Zdraviliški dvor je del hotelskega kompleksa, ki obsega tudi hotela Rimski dvor in Sofijin dvor. V osrčju Rimskih Toplic, ob gozdu in s pogledom na Savinjo boste našli prostor zase.

Pravijo, da so zasluge vseh dosedanjih ozdravitev pripisali kar večno mladim nimfam, ki naj bi prebivale v termalni vodi. Kakšne blagodejne učinke prinašata vrelca iz globine skoraj 1000 m pod površjem, pa preizkusite sami. Prepustite se zdravilnim vrelcem in si povrnite energijo za vsakdan. Pričakujeta vas Wellness center in Dežela savn. Zaplavate lahko v notranjih ali zunanjih bazenih, na terasi pa pridobite barvo.

Napolnite svoja pljuča s svežim zrakom bližnjih gozdov, občudujte okolico skozi tek – prav presenečeni boste, ko boste ugotovili, da tukaj domujejo svetovno znane orjaške sekvoje ali mamutova drevesa, kanadska čuga, japonska hiba, cipresa, tisa, kalifornijska cedra … Če vas niso prevzeli mogočni in veličastni dvori, pa skočite do Celjskega gradu ali pokukajte kar v jedro Rimskih Term.

V hotelu Zdraviliški dvor je 76 sodobno opremljenih sob. Po skupnih prostorih in v hotelskih sobah vas bodo spremljali latinski reki. Le kaj vam govori napis nad vašim vzglavjem? Je bil res izbran naključno? V klimatiziranih sobah je LCD TV, minibar in brezplačen WiFi.

Ne veste kaj bi jedli? Mmmm … iz samopostrežne restavracije, kjer vam bodo pripravili dobrote za zajtrk in večerjo, res diši. Ko tekom dneva zagode lakota, je tukaj À la carte restavracija Sofija – povprašajte po lokalnih dobrotah. Poiščite še pitnik termalne vode in se naužijte te zdravilne vode.

Bazeni in wellness

Za vodne užitke je na voljo 450 m² vodnih površin v stilu izvirnih rimskih kopališč: notranji bazen (32 °C), 4 notranji masažni bazeni (34 °C), zunanji panoramski bazen (32 °C), 3 zunanji masažni bazeni (34 °C) – vsi so odprti celo leto.

Wellness center Amalija obsega Deželo savn Varinia (finska, turška, infrardeča, solna, bio - zeliščna savna in notranji hladni ter notranji masažni bazen s termalno vodo), fitnes center, Beauty Salon in kopeli vodnih nimf (starodavne kopeli).

Sobe

  • DS2 (single use): nastanitev ene osebe v dvoposteljni sobi (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase,klimatska naprava, LCD TV, telefon, mini hladiknik, sef, brezplačen WiFi
  • DS2-3: dvoposteljna soba, 23–27 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase,klimatska naprava, LCD TV, telefon, mini hladiknik, sef, brezplačen WiFi, možnost dodatnega ležišča
  • DS3 (1/2+1): dvoposteljna soba, 23–27 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase,klimatska naprava, LCD TV, telefon, mini hladiknik, sef, brezplačen WiFi, možnost dodatnega ležišča
  • ES1: enoposteljna soba, 16 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase,klimatska naprava, LCD TV, telefon, mini hladiknik, sef, brezplačen WiF

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2,50 €/osebo na dan (otroci:-100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 3 €/osebo na bivanje (otroci: -100% do 14 let).

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se