• Slovenija
 • 30.09.2021
 • 28.11.2021
 • 1-3
 • 2 odrasla

Hotel Vesna

 • družini prijazno
 • vodni športi
 • bogata wellness ponudba
 • otroški popusti
0 / 10 Dobro
8 ocen

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi ob recepciji in v sobah
· prost vstop na bazene, tudi na dan odhoda
· prost vstop v hotelske savne, tudi na dan odhoda
· brezplačno hotelsko parkirišče, garaža z doplačilom

Več za vas

· brezplačen WiFi ob recepciji in v sobah
· prost vstop na bazene, tudi na dan odhoda
· prost vstop v hotelske savne, tudi na dan odhoda
· brezplačno hotelsko parkirišče, garaža z doplačilom

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

KORAK VSTRAN
Ko korak zaide z glavnih poti tja v osrčje narave, se ustavi v Topolšici, blizu Velenja. Tu se zberejo prav vse energije, ki so že od nekdaj zdravile človeško telo. Tudi z mirom.


PREPUSTITE SE ZALI
Wellness center Zala je sodoben tempelj miru. Savne, masaže, kozmetične sobe in fitnes. Za intimne trenutke pa sprostitveni prostori. Starodavni Rim, skrivnostni Orient ali Japonska?

PRIJAZNA PRIPRAVA VODE
Okolju in kopalcem prijazna priprava vode dobiva tukaj posebno pozornost. Z vsakodnevnimi meritvami skrbno preverjajo najsodobnejšo tehnologijo.

V OSREDNJEM HOTELU VESNA »DOGAJA«: VODENA AEROBIKA, JUTRANJA TELOVADBA, POHODI, VODENA NORDIJSKA HOJA …

Opis

Terme Topolšica ležijo pod visokimi vrhovi Karavank, v kraju Topolšica, 10 km od Velenja. Terme so odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest. Miren okoliš, bogat s termalno vodo in številnimi sončnimi dnevi, je danost narave, ki zdravi sama po sebi.

Skozi vse leto obratuje notranje-zunanji bazenski kompleks, ki obsega pololimpijski bazen z neposrednim izhodom v zunanji del bazena s tlakovano teraso in čudovitim pogledom na park. Notranje-zunanji bazenski kompleks vključuje tudi otroški bazen, masažne prhe, whirlpoole in prave rimske kopeli. Vsak dan na bazenu poteka animacijski program za otroke in odrasle, organizirani pa so tudi plavalni tečaji za najmlajše in tudi malo starejše.

Wellness center Zala vas bo razvajal z doživetji, narejenimi po vaši meri. V centru sprostitve in zdravja se boste naužili miru in topline, odprli vaše čute s pomočjo poživljajočih naravnih vonjev ter si vzeli čas zase za sproščanje v savnah, masažah in kozmetičnih storitvah. Na koncu boste okrepili še svoje telo v fitnesu z dih jemajočim panoramskim pogledom na gozd. Razkošje intimnosti lahko užijete v zasebnih wellness prostorih, ki vam pričarajo vzdušje starodavnega Rima, skrivnostnega Orienta in minimalistične japonske kulture. Okolica hotela je idealna za sprehode, lahko pa se pridružite vodni aerobiki ali jutranji telovadbi.

Prostorne in lepo urejene sobe s čudovitim razgledom na park ali bazene imajo sat. TV in brezplačen WiFi.

V udobju restavracije Vesna so na voljo samopostrežni zajtrki, kosila in večerje. Menije sestavljajo tradicionalne dobrote, lokalne kulinarične posebnosti in sezonske jedi. Za dodatno razvajanje si privoščite še tortico ali sladoled v hotelski kavarni.

Sobe

 • DS2 B superior: dvoposteljna soba, prenovljena, 18 m²; kopalnica s kadjo ali prho, sušilnik za lase, LCD TV, telefon, mini hladilnik, brezplačen WiFi, balkon
 • DS2-3 B comfort: dvoposteljna soba v novejšem delu, 22 m²; kopalnica s kadjo ali prho, sušilnik za lase, LCD TV, telefon, brezplačen WiFi, balkon, možnost dodatnega ležišča
 • DS2-3 B standard: dvoposteljna soba, 18 m²; kopalnica s kadjo ali prho, sušilnik za lase, LCD TV, telefon, brezplačen WiFi, možnost dodatnega ležišča, balkon
 • DS2-3 standard: dvoposteljna soba, 18 m²; kopalnica s kadjo ali prho, sušilnik za lase, LCD TV, telefon, brezplačen WiFi, možnost dodatnega ležišča

Koristne informacije

Prijava: po 14h (javiti pozen prihod), odjava: do 10h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednost: animacijski program, glasbeni večeri (ob četrtkih, petkih in sobotah), nordijska hoja, tematske krožne poti, izleti, sprehodi, pohodi po bližnji okolici. Hotel je prilagojen invalidom, na voljo 4 sobe za invalide.
Z doplačilom: otroška posteljica 5 €/dan, samopostrežno kosilo +12 €/dan, kopalni plašč 2 €/dan; garaža 5 €/dan, mini hladilnik 5 €/dan (v sobi superior je brezplačen).
Omejitve: psi niso dovoljeni. Hotelske savne in zunanji vodni park Zora zaradi renovacije ne obratujejo. Na voljo vam je notranji bazenski kompleks, ki obsega pololimpijski bazen, otroški bazenček in zimsko - letni bazen, katerega polovica je v notranjosti, polovica pa zunaj. Do nadaljnjega ostaja zaprt tudi Wellness center Zala. Bazen je zaradi dezinfekcije zaprt med 13. in 14. uro. V sezoni 2021 ne bo deloval zunanji termalni park.

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 1,75 eur na noč, otroci (6,99. do 17.99 leta): 0,88 eur na noč + enkratna prijava 1,50 eur/osebo/bivanje.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se