• Slovenija
  • 01.02.2023
  • 01.04.2023
  • 1-7
  • 2 odrasla

Hotel Terme

  • družini prijazno
  • vodni športi
  • bogata wellness ponudba
  • seniorji
  • za mlade
  • otroški popusti

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v zimski Termalni rivieri
· prost vstop na hotelske bazene ter v hotelske savne
· prost vstop v hotelski fitnes
· 2 x dnevno prost vstop na poletno Termalno riviero ali v zimsko Termalno riviero
· 1x dnevno prost vstop v bazenski kompleks Hotela Čatež
· brezplačni ležalniki v hotelskem bazenu in zimski Termalni rivieri
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v zimski Termalni rivieri
· prost vstop na hotelske bazene ter v hotelske savne
· prost vstop v hotelski fitnes
· 2 x dnevno prost vstop na poletno Termalno riviero ali v zimsko Termalno riviero
· 1x dnevno prost vstop v bazenski kompleks Hotela Čatež
· brezplačni ležalniki v hotelskem bazenu in zimski Termalni rivieri
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Malce odmaknjen hotel je mirna oaza, zato ga radi obiščejo pari in poslovneži. Mirneje kot na živahni rivieri je tudi v hotelskem kopališču. Posebno doživetje pa je obisk hotelskih savn in rimsko-irskih kopeli, kjer bodo čudovito poskrbeli za vaše telo. V bližnjih Brežicah se vedno kaj dogaja.

Opis

Hotel Terme leži na mirni legi Term Čatež, saj je nekoliko odmaknjen od vsakodnevnega vrveža, v kraju Čatež ob Savi, 4 km od Brežic.

Po razgibanih kolesarskih poteh na desnem bregu reke Save, ob okoliških vinogradih in ob igranju golfa na Gradu Mokrice bodo vaše počitnice zagotovo polne doživetij. Sprostitev vas čaka v hotelskem bazenskem kompleksu, savni ali v Centru zdravja in lepote, kjer se pustite razvajati v edinstvenih rimsko-irskih kopelih. Obiščite tudi popolnoma novo Wellness riviero, kjer so vam na voljo različne savne, med drugim tudi biozeliščna finska savna. V naselju je tudi Igralni salon Casino Lido.

Da je tukaj veselje in smeh na obrazu otrok lahko kar 365 dni v letu, je kriva tako zimska Termalna riviera, do katere je 300 m, kot tudi poletna Termalna riviera. V vročem poletju bo ohladitev v kar 10 bazenih še kako prišla prav. Da ne govorimo o veselju ljubiteljev toboganov … Ko se bodo temperature spustile, pa vas medse vabijo notranji bazeni z animatorji. Otroci bodo zagotovo izbrali divjo reko, se podali na zabavo na gusarsko ladjo, vi pa se lahko medtem prepustite masaži. Ujemite val na progi za deskanje ali se za piko na i spustite po toboganu s svetlobnimi učinki. Ustavite se v prenovljenem Lounge Bar Valovi in popijte kavo ali si privoščite kaj hitro za pod zob. Seveda vabljeni še v restavracijo v zimski ali v poletni riveri.

V hotelu Terme je 224 lično opremljenih sob v odtenkih prijetne bež barve. V sobah je klimatska naprava, LCD TV, minibar, na voljo je tudi brezplačen WiFi.

V hotelski samopostrežni restavraciji boste povsem uživali ob kulinaričnih specialitetah, še posebej dobro je poskrbljeno za zajtrk, saj pripravljajo bio kotiček. S predhodno najavo možnost dietne prehrane. Za najzahtevnejše gurmane je tukaj á la carte restavracija MM. Sicer pa vabljeni v aperitiv bar hotela na skodelico kave, čaja ali vam najljubše pijače.  

Bazeni in wellness

Hotel ima lasten bazenski kompleks z notranjim plavalnim bazenom (25x10 m, 33 °C), dva whirlpoola (35 °C) ter zunanji bazen nepravilnih oblik (pribl. 120 m², 33 °C). Tu so še finska in turška savna, rimsko-irske kopeli, fitnes, solarij, Center zdravja in lepote.

Zimska Termalna riviera: več kot 2300 m² termalnih vodnih površin; pokriti in odprti bazeni (31–36 °C) nepravilnih oblik, otroški bazen; bazen z valovi, tobogani, divja reka, masažna ležišča, vodni tok, vodna goba, slapovi, gusarska ladja za najmlajše, tobogana Planica, proga za deskanje, whirlpooli, solarij, ročne masaže, restavracija in bistro, terasa ter livada za sončenje, brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov.

Poletna Termalna riviera: 10 bazenov s skupno 10.000 m² termalnih vodnih površin (26–35 °C), olimpijski bazen (27 °C).

Wellness riviera je popolnoma prenovljena, na skoraj 1000 m² nudi popolno wellness razvajanje in svet savn. Razvajajte se v solni parni, turški parni, eksterni, veliki finski in IR savni. Tukaj so še relaksarij, intimni separeji z ogrevanimi klopmi, hladne in tople kopeli za noge ter prostor ob notranjem kurišču. Wellness riviera ponuja tudi različne bazene - whirlpool, ohlajevalni bazen in velik topli masažni/sprostitveni bazen. Na zunanji terasi je biozeliščna finska savna in zeliščni zen vrt s prostorim za počitek. Najdite harmonijo v  lounge kotičku ali na vodnih posteljah, osvežite se v ledeni fontani in odkrijte kotiček za čaje in pilinge.

Center zdravja in lepote se prenovljen odpira po 1.5.2024.

Sobe

  • DS2 (1/2): dvoposteljna soba, 25 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCDTV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefona
  • DS3 (1/2+1): dvoposteljna soba, 25 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCDTV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča
  • ES1: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use), 24–27 m²; telefon, LCD TV, minibar, kopalnica s prho,klimatska naprava, sušilnik za lase, sef, brezplačen WiFi, balkon

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2,5 €/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 1,5 €/osebo na bivanje.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se