• Slovenija
  • 30.09.2021
  • 28.11.2021
  • 1-3
  • 2 odrasla

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenu
· prost vstop na hotelski bazen
· prost vstop v Oazo savn in fitnes
· brezplačna uporaba kopanih plaščev in brisač
· steklenica mineralne vode Donat Mg v sobi
· dnevno svežo sadje v kotičku za zdravje
· pijača dobrodošlice

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenu
· prost vstop na hotelski bazen
· prost vstop v Oazo savn in fitnes
· brezplačna uporaba kopanih plaščev in brisač
· steklenica mineralne vode Donat Mg v sobi
· dnevno svežo sadje v kotičku za zdravje
· pijača dobrodošlice

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Na mitološki otok
Nekoč je bila Atlantida mesto neverjetnega bogastva ter lepote. In danes se to zrcali v hotelu, ki si je nadel njeno ime. Vir energije, eleganca, mir, razvajanje – vse na enem mestu.

Zelo zvezdnato nebo

Kar pet zvezdic na tabli hotela dobi svoje realne oblike v vrhunski hrani, skrbno oblikovani notranjosti, nadstandardnih sobah … Prebudite vse čute, predajte se sprostitvi in užitkom.

Voda in dotik
V Atlantidi je voda predstavljala bistvo zdravja. Zaplavajte v bazenu, ogrejte se v savni, zavonjajte morje v solni sobi, predajte se rokam, ki vas masirajo.

FINSKA SAVNA JE TUKAJ DRUGAČNA, SAJ IMA PANORAMSKO OKNO S POGLEDOM V NARAVO. ALI NA ZVEZDNE UTRINKE.

Opis

Sodoben hotel Atlantida Boutique Hotel ***** se nahaja v Rogaški Slatini, pribl. 200 m od osrednjega parka. Umeščenost v neokrnjeno naravo zagotavlja mir in sprostitev, neposredna bližina zdraviliškega jedra pa omogoča, da ste tudi vi del 400-letne zdraviliške tradicije, ki privablja goste s celega sveta.

Hotel je poimenovan po mitološkem otoku Atlantida, ki je znan po svojih domnevnih naprednih predzgodovinskih civilizacijah. Ni pa mit, da je vse življenje na Zemlji izšlo iz vode in da so minerali vir energije za vse življenjske oblike. Lahko rečemo, da je sodobni luksuzni hotel Atlantida mit, ki je postal resničnost na najboljšem mogočem mestu.

Hotel je namenjen ljudem, ki si želijo kakovostno preživeti čas in se umakniti vsakodnevnemu stresu. Zagotovo boste našli sebi najbolj prijazen način za sprostitev in wellness razvajanje. Dotik tople vode v notranjem bazenu, krepčilna savna, pomirjajoča masažna kad, sprehod po zdraviliškem parku … Bližnji Medical Center Rogaška nudi številne preventivne in druge programe. Rogaška naravna zdravilna voda Donat Mg z največjo vsebnostjo magnezija na svetu zmanjšuje izčrpanost ter vrača vitalnost in energijo. V hotelu jo z veseljem delijo z vami - kot darilo dobrodošlice ter v inovativnih medical wellness storitvah.

V hotelu je na voljo 61 sodobno opremljenih nadstandardnih sob, pa tudi 15 apartmajev različnih tipov. V klimatiziranih sobah boste našli LCD TV, minibar in sef. Brezplačen WiFi je na voljo povsod po hotelu. Hotelska garaža je na voljo z doplačilom.

Polpenzion vključuje bogat samopostrežni zajtrk s sezonskimi živili iz lokalnega okolja in pester izbor menijev za večerjo s 4 hodi, z bogatim bifejem solat, sira, sadja in sladic. Ko pa vam zadiši skodelica odlične kave, si jo privoščite v Lobby baru in se udobno namestite v enega od dizajnerskih foteljev. Ali pa v á la carte restavraciji hotela okusite edinstveno kombinacijo tradicionalnih slovenskih jedi v sodobni preobleki, ki jih v skrbi za vaše zdravje in dobro počutje pripravljajo hotelski kuharski mojstri.

Sobe

  • DS2 B deluxe: dvoposteljna soba, 29 m²; kopalnica s prho ali kadjo, ločen WC, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, telefon, sef, balkon, zaradi parketa primerno za alergike
  • DS2 B exclusive: dvoposteljna soba, 32 m²; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, telefon, sef, balkon
  • DS2 B superior: dvoposteljna soba, 24–33 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik zalase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, telefon, sef, balkon
  • ES1 B superior (single use): namestitev ene osebe v dvoposteljno sobo; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik zalase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, telefon, sef, balkon
  • HIS DS2-3: dvoposteljna soba, 24–33 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik zalase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, telefon, sef, možnost dodatnega ležišča

Koristne informacije

Prijava: po 14h (javiti pozni prihod), odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Maestro.
Prednosti: prost vstop v Casino Fontana (nad 18 let). Animacijski program z glasbenim in tematskim dogajanjem. Za športnike na voljo hotelski fitnes, 4 zunanja in 3 notranja teniška igrišča v bližini hotela, najem koles, pohodništvo. Hotel je prilagojen invalidom, na voljo 1 dvoposteljna soba za invalide.
Z doplačilom: parkiranje v hotelski varovani garaži 10 €/dan, parkiranje v mestni garaži v centru po veljavnem ceniku; športne aktivnosti.
Omejitve: psi niso dovoljeni. Omejeno število parkirnih mest v hotelski garaži

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2,5 EUR/osebo na dan (otroci -100% do 7 let, - 50% 7-18 let).

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se