• Slovenija
  • 21.04.2021
  • 19.06.2021
  • 1-3
  • 2 odrasla

Hotel Švicarija

  • bogata wellness ponudba
  • za pare
  • seniorji

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi na bazenih hotela Vita
· prost vstop na bazene v hotelu Vita
· prost vstop v Sauna Spa v hotelu Švicarija
· prost vstop v Arbora Spa
· prost vstop v fitnes v hotelu Švicarija
· celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda v hotelu Vita
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi na bazenih hotela Vita
· prost vstop na bazene v hotelu Vita
· prost vstop v Sauna Spa v hotelu Švicarija
· prost vstop v Arbora Spa
· prost vstop v fitnes v hotelu Švicarija
· celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda v hotelu Vita
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Čudovit zdraviliški park idealen za sprehod, branje na klopci, klepet ... Notranjost hotela vas bo presenetila s sodobnimi sobami in prijetno restavracijo.

Opis

Hotel Švicarija, nekdaj Schweizerhof, Schweizerhaus, Depandansa Zagreb, Hotel Park, je v letu 2023 odprl vrata v novi podobi. Hotel se nahaja ob prijetnem okolju zdraviliškega parka, le 300 m od hotela Vita. V Celjski kotlini, med obronki Paškega Kozjaka, kjer je narava idealna za pohodništvo, kolesarjenje in druge aktivnosti, so skrite Terme Dobrna.

Davnega leta 1872, v zlati dobi zdraviliškega razcveta, je v takratnem zdravilišču Dobrna »zrasel« Hotel Schweizerhof – Švicarija. Bil je eden lepših v Avstro-Ogrskem cesarstvu in ponos štajerske dežele.

Za aktivne je v hotelu na voljo fitnes, za sprostitev in regeneracijo pa Sauna Spa s finsko in turško savno, počivalnico, zunanjo teraso s kneipp čebrom ter termalno prho. Ne pozabite še na vrhunski masažno-lepotni center La Vita v hotelu Vita in atraktivno ponudbo savn in whirpoolov v Arbora Spa – poskrbite za okrepitev in povrnitev zdravja.

Razvajajte in sprostite telo ter duha v termalnih bazenih, ki so pravi »vrelci zdravja« ujeti iz globine 1200 m. V enem izmed notranjih ali zunanjih bazenov v tretjem nadstropju hotela Vita, boste tudi vi našli mesto.

Hotel vas bo očaral s 43 prenovljenimi, moderno opremljenimi sobami, v katerih je na voljo LCD TV, telefon, sef, minibar, gretje ter hlajenje z osebno prilagoditvijo in brezplačen WiFi. Nekatere sobe imajo tudi balkon. V Hotelu Švicarija se nahaja tudi recepcija, kjer je prijava in odjava za goste hotela.

V samopostrežni restavraciji sta na voljo gurmanski zajtrk in večerja. Možna je tudi dietna prehrana proti doplačilu in ob predhodni najavi. Če si boste zaželeli zrezek ali burger, vam ju pripravijo v restavraciji Steak & Burger Dobrna. Goste željne »prefinjenega« kulinaričnega razvajanja pa pričakujejo v Restavraciji Kamin, v 1. nadstropju hotela Vita, kjer poleg á la carte ponudbe strežejo tudi 4-hodni degustacijski meni vsak dan od 18. ure.

Bazeni in wellness

Bazenski kompleks: notranji termalni bazen (32 °C, 12x18 m), whirlpool (35 °C), otroški notranji bazen (32 °C, 3x4 m), zunanji termalni bazen (28–29 °C) in otroški zunanji bazen (32 °C).

Masažno-lepotni center La Vita (v hotelu Vita) s svojo pisano ponudbo masaž in ritualov, ayurveda tretmajev, neg obraza, telesa ter lepotnih tretmajev, bo postal nepogrešljiv sopotnik vašega razvajanja.

Arbora Spa s svojo atraktivno ponudbo parnih in finskih savn, infrardeče  savne, bo prava poslastica osvežitve in sprostitve telesa in duha. Tukaj so še ledena jama, whirpooli, počivališča in zunanja terasa s kabanami.

Sauna Spa s finsko in turško savno, počivalnico ter zunanjo termalno prho ter kneipp čebrom.

Sobe

  • DS2 (king): dvoposteljna soba, 18-31 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, telefon, sef
  • DS2-3 (queen 1/2+ kavč): dvoposteljna soba, 26-31 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, telefon, sef, možnost dodatnega ležišča
  • DS2-4 (twin): dvoposteljna soba, 28-40 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, telefon, sef, možnost dodatnega ležišča za dve osebi
  • ES1 (14-15m2): enoposteljna soba, 14-15 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, telefon, sef

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2,5 EUR na osebo na dan in enkratna prijava 2,0 EUR na osebo na bivanje.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se