• Slovenija
  • 21.04.2021
  • 19.06.2021
  • 1-3
  • 2 odrasla

Hotel Park Dobrna

  • bogata wellness ponudba
  • za pare
  • seniorji
7 / 10 Zelo dobro
2 ocen

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi na bazenih hotela Vita
· prost vstop na bazene v hotelu Vita
· celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda v hotelu Vita
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi na bazenih hotela Vita
· prost vstop na bazene v hotelu Vita
· celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda v hotelu Vita
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Čudovit zdraviliški park idealen za sprehod, branje na klopci, klepet ... Notranjost hotela vas bo presenetila s sodobnimi sobami in prijetno restavracijo. Ljubitelji razvajanja dobrodošli v Savna Studio Tisa. Ostalo najdete »pri mami« v Hotelu Vita z recepcijo, kavarno, wellnessom, bazenom.

Opis

Hotel Park se nahaja ob prijetnem okolju zdraviliškega parka, le 300 m od hotela Vita.

V Celjski kotlini, med obronki Paškega Kozjaka, kjer je narava idealna za pohodništvo, kolesarjenje in druge aktivnosti, so skrite Terme Dobrna.

Ali ste vedeli, da tradicija zdravilne termalne vode sega v 15. stoletje, zaradi česar so Terme Dobrna najstarejše delujoče termalno zdravilišče na naših tleh? In če so tukaj bivali takšni in drugačni veljaki, smo prepričani, da bo všeč tudi vam.

Razvajajte in sprostite telo ter duha v bazenih in kopelih kompleksa term, ki so pravi »vrelci zdravja« ujeti iz globine 1200 m. V enem izmed notranjih ali zunanjih bazenov v tretjem nadstropju hotela Vita, ki je od Parka oddaljen 300 m, boste tudi vi našli mesto. Ne pozabite še na vrhunski masažno-lepotni center La Vita Spa & Beauty in atraktivno ponudbo Dežele savn – poskrbite za vračanje in ohranitev zdravja.

V hotelu Park je 40 sodobno opremljenih sob, v katerih je na voljo sat. TV, minibar in brezplačen WiFi. Recepcija za goste Hotela Park se nahaja na glavni recepciji v Hotelu Vita.

Bogata kulinarična ponudba v samopostrežni restavraciji hotela Park vas bo z vonji in okusi vrnila v preteklost in v vas prebudila tek. Jedi so pripravljene iz prvovrstnih in kakovostnih lokalnih sestavin ob prepletu tradicije in sodobnih smernic priprave zdrave prehrane. S predhodno najavo možnost dietne prehrane (doplačilo). Novost v ponudbi hotela predstavlja kavarna Park s čudovito sončno teraso, kjer boste lahko dnevno med 7. in 21. uro uživali ob svoji priljubljeni kavi, hišni torti ali izbrani kavarniški kulinarični ponudbi, ob pogledu na čudovito naravno okolje 200-letnega Zdraviliškega parka.

Sobe

  • DS2-3: dvoposteljna soba, 21 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, možnost dodatnega ležišča
  • ES1: enoposteljna soba, 16 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef

Koristne informacije

Prijava: 12–13h, odjava: 7–10h. Prijava na recepciji hotela Vita.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Palice za nordijsko hojo, 2 peščeni teniški igrišči, jutranja gimnastika, vodna aerobika, hotelska animacija, glasba v živo v kavarni hotela Vita vsak petek in soboto.
Z doplačilom: psi 40 €/dan (omejeno število sob); otroška posteljica 10 €/dan, enoposteljna soba 22 €/dan, podaljšano bivanje od 11. do 17. ure (v ceno všteto kopanje) 30 €/osebo; možnost dietnega obroka 9 €/dan, polni penzion 15 €/dan; športne aktivnosti.
Omejitve: Psi niso dovoljeni. Kosilo v hotelu Vita, zajtrk in večerja v restavraciji hotela Park. Hotel ni prilagojen invalidom.

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2,5 EUR na osebo na dan in enkratna prijava 1,5 EUR na osebo na bivanje.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se