• 27.09.2022
  • 26.10.2022
  • 2-5
  • 2 odrasla

Apartmaji Salinera

  • v bližini plaže (cca. 100-500m)
  • družini prijazno
  • zunanji bazen
  • wifi
  • klima
  • dovoljeni hišni ljubljenčki
  • parkirišče

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi v apartmajih
· prost vstop v notranji in zunanji hotelski bazen in na hotelsko plažo
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu
· brezplačno hotelsko zunanje parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi v apartmajih
· prost vstop v notranji in zunanji hotelski bazen in na hotelsko plažo
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu
· brezplačno hotelsko zunanje parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Z razgledom
Povzpeli so se na vznožje prvega hribčka nad Mesečevim zalivom, da bi imeli boljši pogled na morje in Strunjanske soline. Pa ne preveč, tako da lahko še vedno brez večjih naporov pridete do plaže, hotela, bazena …

V bazenu ob vsakem vremenu

Zunanja sta dva, en pripada otrokom, da se lahko škropijo po mili volji. V notranjem se da lepo zaplavati, a tudi tukaj niso pozabili na otroke. Ob vročih savnah je pa še tisti »brr« bazenček.

Čemu toliko koles?
Ob apartmajih vselej vidimo kolesa. Družine se rade po predoru zapeljejo do Portoroža, tahudi kolesarji pa pustijo avto na Kortah in odkrivajo Istro.

POČITNICE TU SO LAHKO AKTIVNE, V MINIKLUBU IGRIVE, NA ENERGIJSKIH TOČKAH PA TUDI ZDRAVILNE IN MEDITATIVNE. ALI PAČ SAMO SO.

Opis

Apartmaji Salinera ležijo med Izolo in Piranom, na hribu, ki obdaja celoten resort. Od Portoroža so oddaljeni pribl. 3 km in 1 km od Strunjana. Apartmaji so od plaže oddaljeni 200–400 m. Na plaži, ki je delno prodnata z betonskimi in travnatimi površinami za sončenje, so na voljo prhe in kabine za preoblačenje, možen je tudi najem sončnikov in ležalnikov.

Bioenergijski resort Salinera ponuja nastanitev v apartmajskih hiškah Salinera, ki nanizane v vrstah ležijo na hribu in nudijo lep pogled v daljavo. Pot proti plaži vodi skozi energijski park, kjer boste tudi vi morda začutili energijske tokove, ki bodo napolnili vaše baterije. Otroci lahko svojo odvečno energijo porabijo v igralnici Billy, v hotelu Salinera. Verjamemo, da jih bodo igra, sprehod ob obali in uživanje v morju tako utrudili, da bodo zaspali z nasmeškom.

V hotelu Salinera vam je na voljo dodatna ponudba. Privoščite si nekaj miru in se prepustite strokovnjakom v wellness centru Syra, kjer so vam na voljo številni terapevtski programi ali zaplavajte v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo. Na plaži se nahajata zunanji bazen z morsko vodo in otroški bazen.

68 apartmajev se nahaja v majhnih počitniških hišicah, večina je bila v letu 2022 prenovljenih. Apartmaji so opremljeni s sat. TV, sušilnikom za lase, klimatsko napravo ter kuhinjsko nišo. Prenovljeni apartmaji Premium so opremljeni z aparatom za kavo, grelnikom za vodo, klimatsko napravo za vse prostore, mikrovalovno pečico, pomivalnim strojem in hladilnikom z zamrzovalnim delom ter LCD TVjem. Še posebej so apartmaji primerni za družine z otroki, saj njihova razporeditev in opremljenost omogočata prijetne in predvsem udobne počitnice.

Kljub temu, da si v apartmaju lahko sami pripravite to, kar vam tisti dan zadiši, se v času poletja nikar ne branite možnosti prehranjevanja v hotelu in se zares spočijte.

Bazeni in wellness

Notranji bazen z ogrevano morsko vodo (16,7x8x1,35 m, pribl. 29 °C), dva whirpoola (pribl. 33 °C) in posebni bazen za otroke (8x3,5 m, pribl. 29 °C). Zunanji bazen z morsko vodo ter otroški bazen v bližini plaže.

Wellness center Syra s savnami (turška, finska, infra in bio istrska) in masažami ter bioterapevtskimi programi (posebne tehnike sproščanja in revitalizacije).

Apartmaji

  • AP2-4 premium: apartma za največ 4 odrasle osebe, 28 m²; balkon ali terasa, dnevno- spalni prostor z zakonsko posteljo (160 x 200) in raztegljivim kavčem za 2 osebi, kopalnica s prho, sušilnik za lase, kuhinjska niša z indukcijskim kuhališčem, mikrovalovno pečico, hladilnikom z zamrzovalnim delom, pomivalnim strojem, aparatom za kavo in grelnikom za vodo, klimatska naprava, LCD TV, brezplačen WiFii
  • AP4-6 premium: apartma za največ 6 odraslih oseb, 42 m²; balkon ali terasa, dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi, spalnica z zakonsko posteljo (160 x 200 cm), spalnica z dvema ločenima ležiščema (90 x 200 cm), kopalnica s prho, sušilnik za lase, kuhinjska niša z indukcijskim kuhališčem, mikrovalovno pečico, hladilnikom z zamrzovalnim delom, pomivalnim strojem, aparatom za kavo in grelnikom za vodo, klimatska naprava, LCD TV, brezplačen WiFi

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2,5 EUR na osebo na dan in enkratna prijava 2,50 EUR na osebo na bivanje.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se