• 29.11.2020
  • 28.12.2020
  • 2-5
  • 2 odrasla

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi na recepciji in v sobah
· neomejeno kopanje v notranjem in zunanjem bazenu
· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob bazenu
· prost vstop v Kneippov vrt
· brezplačna izposoja pohodniških palic in ostalih športnih rekvizitov
· brezplačno hotelsko parkirišče, garaža z doplačilom

Več za vas

· brezplačen WiFi na recepciji in v sobah
· neomejeno kopanje v notranjem in zunanjem bazenu
· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob bazenu
· prost vstop v Kneippov vrt
· brezplačna izposoja pohodniških palic in ostalih športnih rekvizitov
· brezplačno hotelsko parkirišče, garaža z doplačilom

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Balinišče, rusko kegljišče, Kneippov vrt – že okolica hotela sporoča, da se tukaj zbirajo aktivni in družabni ljudje. Aktivnosti se nadaljujejo v zunanjem in notranjem bazenu ter v telovadnici. Če je vreme lepo, priredijo telovadbo kar v parku. Do mesta je le 500 metrov mimo visokih jamborov.

Opis

Hotel Delfin odlikuje izjemna lega ob morju, neposredno nad izolsko Marino, kjer si lahko napolnite pljuča s svežim morskim zrakom in ob sončnih zahodih občudujete prekrasne barve morja. Ob hotelu vodi urejena sprehajalna pot do starega dela mesta Izola, ki je od hotela oddaljen 500 metrov. Delno betonirana plaža, z veliko zelenico, je od hotela oddaljena 100 metrov.

Neomejeno lahko uporabljate notranje in zunanje bazene. Vabijo vas tudi k jutranji telovadbi v bazenu in telovadnici. Prosti čas lahko aktivno preživljate na hotelskem balinišču in ruskem kegljlišču. Program bogatijo plesni večeri, večeri z živo glasbo in kulturni večerni programi, zagotovo se boste zabavali!

V hotelu je urejen Kneippov vrt, kjer se lahko obiskovalci sprehajajo, posedajo na klopcah, poležavajo v naravni senci ali razgibavajo pod strokovnim vodstvom, ter ne nazadnje uživajo v vonjavah številnih rastlin in zelišč. Privoščite si še nego obraza in nog ter masaže v kozmetičnem salonu Delfin.

V hotelu je 219 udobnih sob, ki so opremljene s klimatsko napravo, LCD TV in balkonom. V celotnem hotelu in v sobah je na voljo brezplačen WiFi.

V hotelski restavraciji so zajtrk, kosilo in večerja samopostrežni. Ljubitelji pic in ostali mediteranskih dobrot boste razveselili svoje brbončice v Restavraciji Pergola, v prijetnem vzdušju plažnega bara Definček pa ponujajo poletno osvežitev.

Bazeni in wellness

Notranji bazen na 160 m2 za plavalce in 140 m2 za neplavalce z ogrevano (30–32 °C) morsko vodo, plavalni bazen (20x10 m), whirpooli, bazen Elisa z vodnim slapom, otroški bazen z ribico, Kneippov potok s hladno vodo (16 °C).

V poletnih mesecih je na razpolago zunanji bazen z morsko vodo (dolžina 38 m, globina 1,35 m).

Sobe

  • DS2 B: dvoposteljna soba, 14-18 m²; balkon, kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, telefon, klimatska naprava, brezplačen WiFi
  • DS3 B (1/2+1): dvoposteljna soba, 14-18 m²; balkon, kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, telefon, klimatska naprava, brezplačen WiFi, možnost dodatnega ležišča
  • ES1: enoposteljna soba, 12  m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, telefon, klimatska naprava, brezplačen WiFi

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2,50 EUR/osebo/dan.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se