• 30.05.2022
 • 28.06.2022
 • 2-5
 • 2 odrasla

Depandansa Park

 • direktno na plaži
 • bogata športna ponudba
 • tenis
 • ostale športne aktivnosti
 • wifi
 • dovoljeni hišni ljubljenčki
 • parkirišče

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi ob recepciji hotela Haliaetum
· prost vstop v notranji bazen v hotel Haliaetum in na plažo
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi ob recepciji hotela Haliaetum
· prost vstop v notranji bazen v hotel Haliaetum in na plažo
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu
· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

Depandasa park je del San Simon Resorta, ki leži sredi negovanega mediteranskega parka. Romantično lepa Izola vabi na sprehod ob obali (1 km), do Kopra, ki privablja s svojimi kamnitimi ulicami in trgi, pa je 10 km. Prodnato–betonirana, delno travnata plaža z naravno senco je oddaljena 50–200 m.

Zgodovinske zgodbe, očarljiva sredozemska narava, toplina sonca in srčnost ljudi, ki kličejo po doživetjih, so razlogi, da obiščete Izolo in tukaj preživite prave počitnice. Od tod vodijo poti v vse izletniške poti – vasi slovenske Istre, Kras, vožnja s katamaranom do Benetk in nazaj …

Naselje San Simon sestavljajo štirizvezdična hotel Haliaetum in depandansa Mirta ter trizvezdične depandanse: Korala, Perla, Sirena in Palma, pa tudi dvozvezdična depandansa Park. Naselje in depandanse so primerne za družine, ki jih bo v poletnih mesecih razvedrila zabavna animacija, tako za otroke kot odrasle. V lepem parku z bujno vegetacijo in omamnim morskim vonjem najmlajše razveseljuje tudi otroško igrišče. Poleti ne pozabite pa zabave na plaži in vznemirljivega spuščanja po toboganu, ki je bil v letu 2019 prenovljen. Prav tako pa je prenovljen hotel Haliaetum, kjer vam je na voljo prenovljen notranji bazen z ogrevano morsko vodo, obiščete pa lahko tudi Wellness & Spa Mirta in si privoščite različne masaže, programe za telo ali se ogrejete v savni.

Sobe v depandansi Park so opremljene s sat. TV, brezplačen WiFi je na voljo ob recepciji hotela Haliaetum.

Delno je prenovljena tudi glavna restavracija San Simon, v neposredni bližini namestitvenih objektov, v kateri so vam na voljo samopostrežni obroki. Tik ob morju vam bo na voljo tudi prenovljen gostinski lokal Bistro, ki bo pravšnji, ko se boste morali odžejati.

Bazeni in wellness

V letu 2019 prenovljeni notranji bazen z ogrevano morsko vodo v hotelu Haliaetum (7x17 m, 29–30 °C).

V Wellnessu & Spa Mirta ponujajo masaže, nego telesa, 4 vrste savn (zeliščna, suha finska, infrardeča in »rimska« parna), kopeli in programe za nego telesa. Za kneippanje so na voljo različne prhe, »ledeni trenutek« in zunanja ohlajena mokra »jama«.

Sobe

 • EC2: €conomy dvoposteljna soba, 15,5 m²; kopalnica s prho, sat. TV
 • EC2-4 (1/2+2) economy družinska): €conomy družinska soba, 16,5 m²; kopalnica s prho, sat. TV, pograd za 2 otroka.
 • EC2+1: €conomy dvoposteljna soba, 15,5 m²; kopalnica s prho, sat. TV, možnost dodatnega ležišča (izvlečna postelja)
 • ES1 (economy single use): nastanitev ene osebe v €conomy dvoposteljni sobi, kopalnica s prho,sat. TV

Koristne informacije

Prijava: po 15h (javiti pozen prihod), odjava do 10h.
Kartice: Ma­stercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: Možen najem sefa na recepciji. Minigolf, tenis z doplačilom. Animacijski program v juliju in avgustu. Na plaži so na voljo prhe, kabine in tobogan.
Z doplačilom: otroška posteljica 7 €/dan; psi: 15 €/dan; najem koles; Family friendly paketi (osnovne potrebščine za nego otrok). Možen najem sončnikov in ležalnikov na plaži.
Omejitve: depandanse niso prilagojene invalidom. Obroki so na voljo v osrednji restavraciji. Notranji bazen v hotelu Haliaetum je v juliju in avgustu zaprt. Plaža obratuje predvidoma 15.6.–15.9. Domače živali niso dovoljene v restavraciji in na plaži.

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2,00 EUR na osebo na dan in enkratna prijava 1,00 EUR na osebo na bivanje.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se