• 30.05.2022
 • 28.06.2022
 • 2-5
 • 2 odrasla

Depandanse Perla, Korala, Palma, Sirena

 • v bližini plaže (cca. 100-500m)
 • bogata športna ponudba
 • zunanji bazen
 • notranji bazen
 • športi z žogo
 • fitness
 • tenis
 • ostale športne aktivnosti
 • wifi
7 / 10 Zelo dobro
18 ocen

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi ob recepciji hotela Haliaetum
· prost vstop v notranji bazen v hotel Haliaetum in na plažo
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi ob recepciji hotela Haliaetum
· prost vstop v notranji bazen v hotel Haliaetum in na plažo
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

V naselju San Simon
Štiri gospe (gospa Sirena je prenovljena) sedijo v parku z mediteranskim rastjem. Omamljeni od vonjav boste še hvaležni za sprehod od sob do osrednje restavracije, od koder je najlepši pogled na Izolo.

V srcih otrok
Otroci so od nekdaj oboževali naselje San Simon. Poleti je na mivkasti plaži prava veselica, igrala in minigolf je tudi treba preizkusiti, sladoled pa je vedno nekje v bližini.

V prenovljenem bazenu

Bazen z morsko vodo v Hotelu Haliaetum je zaradi številnih oken videti kot bazen sredi lepega parka. Mame naj potrkajo še na vrata wellnessa, saj so si to zaslužile.

V IZOLO SE JE OD NEKDAJ HODILO NA RIBICE IN BAKALAR. USTAVITE NAJBOLJ ZGUBANEGA DOMAČINA IN GA POVPRAŠAJTE, KAM PO VSE TO.

Opis

Sredi negovanega mediteranskega parka leži naselje San Simon Resort. Romantično lepa Izola vabi na sprehod ob obali (1 km), do Kopra, ki privablja s svojimi kamnitimi ulicami in trgi, pa je 10 km. Prodnato–betonirana, delno travnata plaža z naravno senco je oddaljena 50–200 m.

Zgodovinske zgodbe, očarljiva sredozemska narava, toplina sonca in srčnost ljudi, ki kličejo po doživetjih, so razlogi, da obiščete Izolo in tukaj preživite prave počitnice. Od tod vodijo poti v vse izletniške poti – vasi slovenske Istre, Kras, vožnja s katamaranom do Benetk in nazaj …

Naselje San Simon sestavljajo štirizvezdična hotel Haliaetum in depandansa Mirta ter trizvezdične depandanse: Korala, Perla, Sirena in Palma, pa tudi dvozvezdična depandansa Park. Naselje in depandanse so primerne za družine, ki jih bo v poletnih mesecih razvedrila zabavna animacija, tako za otroke kot odrasle. V lepem parku z bujno vegetacijo in omamnim morskim vonjem najmlajše razveseljuje tudi otroško igrišče. Poleti ne pozabite pa zabave na plaži in vznemirljivega spuščanja po toboganu, ki je bil v letu 2019 prenovljen. Prav tako pa je prenovljen hotel Haliaetum, kjer vam je na voljo prenovljen notranji bazen z ogrevano morsko vodo, obiščete pa lahko tudi Wellness & Spa Mirta in si privoščite različne masaže, programe za telo ali se ogrejete v savni.

V vsaki depandansi je 26 sob, vse sobe klimatizirane in opremljene s sat. TV. Depadansa Sirena je z letom 2019 popolnoma prenovljena, s čimer je kakovost bivanja še višja.

Delno je prenovljena tudi glavna restavracija San Simon, v neposredni bližini namestitvenih objektov, v kateri so vam na voljo samopostrežni obroki. Tik ob morju vam bo na voljo tudi prenovljen gostinski lokal Bistro, ki bo pravšnji, ko se boste morali odžejati.

Bazeni in wellness

V letu 2019 prenovljeni notranji bazen z ogrevano morsko vodo v hotelu Haliaetum (7x17 m, 29–30 °C).

V Wellnessu & Spa Mirta ponujajo masaže, nego telesa, 4 vrste savn (zeliščna, suha finska, infrardeča in »rimska« parna), kopeli in programe za nego telesa. Za kneippanje so na voljo različne prhe, »ledeni trenutek« in zunanja ohlajena mokra »jama«.

Sobe

 • DR2-4 (1/2+2): družinska soba, 24 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, telefon, možnost dveh dodatnih ležišč – pograd (za dva otroka do 12. leta)
 • DR2-4 (1/2+2) superior (Sirena-obnovljeno): družinska soba, 22 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, telefon, možnost dveh dodatnih ležišč – dva raztegljiva fotelja (za dva otroka do 12. leta)
 • DS2: dvoposteljna soba, 22 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, telefon
 • DS2 superior (Sirena-obnovljeno): dvoposteljna soba, 16 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, telefon
 • DS3 (1/2+1) superior (Sirena-obnovljeno): dvoposteljna soba, 22 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, telefon, možnost dodatnega ležišča (za otroka do 12. leta)
 • DS3 (1/2+1): dvoposteljna soba, 24 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, telefon, možnost dodatnega ležišča (za otroka do 12. leta)
 • ES1 (single use): nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, telefon

Koristne informacije

Prijava: po 15h (javiti pozen prihod), odjava do 10h.
Kartice: Ma­stercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: možnost menjave večerje za kosi­lo. Možen najem sefa na recepciji. Minigolf, tenis z doplačilom. Animacijski program v juliju in avgustu. Na plaži so na voljo prhe, kabine in tobogan.
Z doplačilom: otroška posteljica 7 €/dan; psi: 15 €/dan; pribl. Family friendly paketi (osnovne potrebščine za nego otrok). Možen najem sončnikov in ležalnikov na plaži; najem koles.
Omejitve: depandanse niso prilagojene invalidom. Obroki so na voljo v osrednji restavraciji. Notranji bazen v hotelu Haliaetum je v juliju in avgustu zaprt. Plaža obratuje predvidoma 15.6.–15.9. Domače živali niso dovoljene v restavraciji in na plaži.

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2,00 EUR na osebo na dan in enkratna prijava 1,00 EUR na osebo na bivanje.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se