• 22.01.2022
 • 20.02.2022
 • 2-5
 • 2 odrasla

Hotel Mirta

 • v bližini plaže (cca. 100-500m)
 • družini prijazno
 • notranji bazen
 • vodni športi
 • masaža
 • fitness
 • tenis
 • wifi
 • za pare
7 / 10 Zelo dobro
10 ocen

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi ob recepciji, tudi v sobah
· prost vstop v notranji bazen hotela Haliaetum in na hotelsko plažo
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi ob recepciji, tudi v sobah
· prost vstop v notranji bazen hotela Haliaetum in na hotelsko plažo
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Nekoč in danes
Nekoč je bila kilometer oddaljena Izola otok, danes je slikovito mestece. V antiki je bil Haliaetum pristanišče, danes je ob Mirti eden boljših hotelov v San Simon Resortu.

Osebna izkaznica
Naselje je poleti zaradi peščene plaže in tobogana družinsko gnezdece, sicer pa sem zaidejo ljubitelji savn in wellnessa. Olala … mojstri prenove so pred kratkim zapustili Haliaetum!

Mestni wellness
Lahko bi tudi rekli, da boste doživeli utrip mesta in wellnessa. Tako se rodi mestni wellness. Od napora zadihajte v Wellness & Spa Mirta s savnami, mehurčki …

PO OBROKU SLEDI SPREHOD. ČETUDI SE BOSTE UPIRALI, BO TREBA OD CENTRALNE RESTAVRACIJE PRITI VSAJ DO SOBE

Opis

Z mediteranskim rastjem obdan Hotel Mirta je del San Simon Resorta, ki je oddaljen 1 km od središča Izole in 10 km od Kopra. Prodnato-betonirana, delno travnata plaža z naravno senco je oddaljena 50–200 m. Peščena plaža s položnim pristopom je nalašč za majhne otroke. Na plaži so na voljo prhe, kabine in tobogani.

Prijeten letoviški kompleks je dobro izhodišče za sprehod mimo jamborjev do ozkih uličic romantične Izole, mesta, ki je bilo nekoč edini otok našega morja, pa tudi sicer poti vodijo k odkrivanju bližnje Istre ali v arheološki park rimske vile, ki se nahaja neposredno ob resortu. Ker ta leži stran od mestnega vrveža, je pravšnji za pobeg pred vsakdanjim stresom. Da bi pa lahko bili aktivni tudi na dopustu, imajo odbojkarsko igrišče, igrišča za tenis, minigolf … dobro je poskrbljeno za kolesarke in pešpoti, povprašajte še za vodne športe. V poletnih mesecih vas bo navdušil bogat animacijski program za otroke in starše. Otroci bodo čez dan kreativni, zvečer pa se z veseljem uredili za minidisko.

Zaplavajte v obnovljenem notranjem bazenu z morsko vodo v bližnjem hotelu Haliaetum. Otroci se bodo zagotovo razveselili obnovljenega tobogana na plaži. Hotel Mirta je znan po svojem Wellness & Spa Mirta, ki nudi sprostitev v savnah in kopelih.

V hotelu je 43 klimatiziranih sob z LCD TV, minibarom in brezplačnim WiFijem.

Samopostrežna prehrana je organizirana v glavni restavraciji San Simon, ki je v letu 2019 delno pridobila nov videz. Pogled na Izolo je najlepši prav iz restavracije, ob njem pa mediteranske jedi prijajo še bolj. Prijala bo tudi osvežilna pijača v prenovljenem gostinskem lokalu Bistro ob plaži.

Bazeni in wellness

V letu 2019 prenovljeni notranji bazen z ogrevano morsko vodo v hotelu Haliaetum (7x17 m, 29–30 °C).

V Wellnessu & Spa Mirta ponujajo masaže, nego telesa, 4 vrste savn (zeliščna, suha finska, infrardeča in »rimska« parna), kopeli in programe za nego telesa. Za kneippanje so na voljo različne prhe, »ledeni trenutek« in zunanja ohlajena mokra »jama«.

Sobe

 • DR2-4 B: družinska soba, 26 m²; telefon, LCD TV, minibar, kopalnica s prho, klimatska naprava, sušilnik za lase, sef, brezplačen WiFi, balkon, možnost dveh dodatnih ležišč (za 2 otroka do 12. leta)
 • DS2 B: dvoposteljna soba, 26 m²; telefon, LCD TV, minibar, kopalnica s prho, klimatska naprava, sušilnik za lase, sef, brezplačen WiFi, balkon
 • DS3 B (1/2+1): dvoposteljna soba, 26 m²; telefon, LCD TV, minibar, kopalnica s prho, klimatska naprava, sušilnik za lase, sef, brezplačen WiFi, balkon, možnost dodatnega ležišča

Koristne informacije

Prijava: po 15h (javiti pozen prihod), odjava: do 10h.
Kartice: Ma­stercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Minigolf, tenis z doplačilom. Animacijski program v juliju in avgustu.
Z doplačilom: otroška posteljica 7 €/dan, psi v določenih sobah 20 €/dan (predhodna najava); najem koles.
Omejitve: hotel ni prilagojen invalidom. Obroki so na voljo v osrednji restavraciji. Recepcija se nahaja v Hotelu Haliaetum. Notranji bazen v hotelu Haliaetum je v juliju in avgustu zaprt. Plaža obratuje predvidoma 15.6.–15.9. Domače živali niso dovoljene v restavraciji in na plaži.

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2,00 EUR na osebo na dan in enkratna prijava 1,00 EUR na osebo na bivanje.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se