• 30.05.2022
 • 28.06.2022
 • 2-5
 • 2 odrasla

Hotel Salinera

 • v bližini plaže (cca. 100-500m)
 • družini prijazno
 • animacijski program
 • zunanji bazen
 • notranji bazen
 • vodni športi
 • bogata wellness ponudba
 • masaža
 • steam bath (turška kopel)
8 / 10 Zelo dobro
35 ocen

Opis ponudbe

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
· prost vstop na hotelski bazen in na hotelsko plažo
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu
· brezplačna uporaba sefa na recepciji
· brezplačno hotelsko zunanje parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
· prost vstop na hotelski bazen in na hotelsko plažo
· brezplačna uporaba ležalnikov ob notranjem bazenu
· brezplačna uporaba sefa na recepciji
· brezplačno hotelsko zunanje parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Bioenergetski resort
Najbolj nedotaknjen del slovenske obale, Mesečev zaliv, je dokazano poln dobre energije.  Naberete jo lahko v hotelskem parku na 12 energijskih točkah. Morda malce tudi na igralih.

Mirno, družinsko, v naravi
Hotel z dobrimi sto sobami in bližnjimi apartmaji je ujet v objem gozdov ter morja. Zdi se, da ste kilometre daleč od mestnega vrveža. A Portorož je po tunelu presenetljivo blizu.

Vse, kar imajo veliki
V notranjem bazenu je morska voda, po kateri pogosto povprašujete – Wellness Syra vabi! V toplih dneh pa vabi kar kopališče v parku, tik ob plaži.

NAD MESEČEVIM ZALIVOM SE DVIGA 80 M VISOK KLIF Z BOŽANSKIM RAZGLEDOM. V UDOBNIH ČEVLJIH PA HOP DO PIRANA!

Opis

Bioenergetski resort Salinera leži v neposredni bližini Krajinskega parka Strunjan, 3 km od Portoroža in 1 km od Strunjana. Bližnji Mesečev zaliv, nad katerim se dviga 80 m visok klif, velja za najlepši del slovenske obale. Od delno prodnate plaže z betonskimi in travnatimi površinami za sončenje je hotel oddaljen pribl. 150 m.

V objemu narave se v hotelskem parku nahaja energijski park z 12 točkami, ki pozitivno vplivajo na psihično in fizično počutje ljudi. Otroci se bodo razveselili igral, v času počitnic pa lahko obiščejo otroško igralnico Billy z animacijo. V hotelu imajo bogat športno-rekreativen program, sem ste vabljeni tudi vsi, ki imate radi kolesarjenje.

Privoščite si sproščanje v sodobnem wellness centru Syra, kjer so vam na voljo različni terapevtski, sprostitveni in negovalni programi za telo in obraz ali zaplavajte v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo. Za razvajanje je na voljo tudi savna center. Ob zvokih morja se sprostite na plaži, kjer sta zunanji bazen z morsko vodo in otroški bazen.

V Hotelu Salinera je 100 sob, in sicer 48 standardnih sob s tremi zvezdicami in 52 superior sob s štirimi zvezdicami. Vse sobe imajo sat. TV, brezplačen WiFi, superior sobe pa tudi minibar, klimatsko napravo in balkon.

Pred zanimivimi izleti v okolico in drugimi aktivnostmi se okrepčajte s samopostrežnim zajtrkom, zvečer pa vas bo po želji razvajala samopostrežna večerja.

Bazeni in wellness

Notranji bazen z ogrevano morsko vodo (16x8 m, pribl. 29 °C). Zunanji bazen z morsko vodo ter otroški bazen v bližini plaže.

Sodobni wellness center Syra s savnami (turška, finska, infra in bio istrska) in masažami ter bioterapevtskimi programi (posebne tehnike sproščanja in revitalizacije).

Sobe

 • DS2 B superior 4*: dvoposteljna soba, 23 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, telefon, balkon
 • DS2 BM superior 4*: dvoposteljna soba, 23 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, telefon, balkon, morska stran
 • DS2 standard 3*: dvoposteljna soba, 18 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, telefon
 • DS3 (1/2+1) B superior 4*: dvoposteljna soba, 23 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, telefon, balkon, možnost dodatnega ležišča (80x190 cm)
 • DS3 (1/2+1) BM superior 4*: dvoposteljna soba, 23 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, telefon, morska stran, balkon, možnost dodatnega ležišča (80x190 cm)
 • ES1 B superior 4* (single use): ES1B superior **** (single use): nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, telefon, balkon
 • ES1 standard 3* (single use): nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, telefon

Koristne informacije

Prijava: po 15h (javiti zgodnj/pozen prihod), odjava: do 10h.
Kartice: Ma­stercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: možna menjava večerje za kosilo. Hotel je prilagojen invalidom, na voljo so 3 sobe za invalide v 4* delu hotela. Animacija za otroke julij in avgust.
Z doplačilom: otroška posteljica 7 €/dan; najem koles.
Omejitve: psi niso dovoljeni. Vstop v notranje bazene ni prilagojen invalidom. Notranji bazen je zaprt od 1.7.–2.9.2022. Zunanji bazen je odprt predvidoma 15.6.–15.9., odvisno od vremenskih razmer. Plaža obratuje predvidoma 15.6.–15.9.

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2,5 EUR na osebo na dan in enkratna prijava 1,00 EUR na osebo na bivanje.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se