• Santorini
 • LJU
 • 27.05.2022
 • 07.10.2022
 • 7-14
 • 2 odrasla

Opis ponudbe

V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih institucij in ob upoštevanju standardov za dodatne varnostne in sanitarne ukrepe, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev (npr. strežba obrokov s strani hotelskega osebja tudi v hotelih vse vključeno, omejeni obsegi delovanja wellness storitev, omejeno delovanja otroških klubov, poseben protokol v hotelskih bazenih, posebna ureditev plaž, posebno delovanje fitnes centrov ipd.). Vsi ukrepi se izvajajo izključno za dodatno zaščito in varnost gostov.

POMEMBNO: Več informacij o destinaciji, trenutno veljavnih ukrepih in podrobne informacije o pogojih za vstop/izstop in na-to vezanih potrebnih dokumentih preverite na: https://www.palma.si/destinacije/evropa/grcija/.

1. dan: Ljubljana-Santorini

Zbor potnikov na ljubljanskem letališču. Polet na otok Santorini. Nastanitev v hotelu.

2. in 3. dan: Naxos

V popoldanskih urah se bomo s trajektom zapeljali na otok Naxos (3 ure vožnje), ki velja za najlepši in največji otok v verigi Kikladov. Peščene plaže skoraj podobne tropskim in kristalno čisto morje očarata vsakega obiskovalca tega otoka. Navdušeni nad prečudovito naravo, zelenimi gorami, gorskimi rekami in slapovi, ki poleti presahnejo in poženejo bujno oleandrovo cvetje, boste odkrivali zaliv za zalivom in vasico za vasico. Ob vseh lepotah človek kar težko verjame, da na prvem mestu za gostoljubne domačine ostajata kmetijstvo in trgovina, šele nato turizem. Naxos očara ljubitelje narave, pohodništva, vodnih športov in vse, ki si želite mirnega in idiličnega okolja za svoje počitnice. Po mitologiji naj bi bil Naxos dom Dioniza, boga vina, zato je to otok veselja in vina.

4. in 5. dan: Paros

Čeprav se od Naxosa poslovimo s težkim srcem, je pred nami že drugi Kikladski biser. Po zajtrku se bomo odpravili do pristanišča, kjer nas čaka trajekt do sosednjega otoka Paros (1 ura vožnje). Tretji največji otok v Kikladih je poznan po svojem sproščenem in brezskrbnem ritmu. Občudovali boste bele hišice, ki se iskrijo v soncu, se sprehodili med tradicionalnimi ribiškimi vasicami, vsak dan po želji okušali morske dobrote in se čudili odprtosti in prijaznosti domačinov. Čudovite peščene plaže privabljajo obiskovalce, ki si želijo mirnih počitnic, na svoj račun pa boste prišli tudi tisti, ki ste ljubitelji vetra in aktivnih počitnic, kot sta surfanje in potapljanje.

6. in 7. dan: Santorini

Pred vami je še zadnji - za mnoge najbolj romantičen otok na svetu. Po zajtrku se boste odpravili do pristanišča, kjer vas bo čakal trajekt do Santorinija (3 ure vožnje). »Magnet za romantične duše« mu pravijo. Njegova največja posebnost in hkrati privlačnost je napol potopljena kaldera z mogočnimi klifi, ostanek grebena vulkanskega kraterja, kjer so na obrobju zrasle snežno bele hiše s strešnimi terasami in modrimi kupolami. Vzemite si čas za posedanje na trgih in terasah, opazujte najlepši sončni zahod v Grčiji ter se prepustite brezskrbnemu počivanju na plaži in kopanju.

8. dan: Santorini

Prevoz do letališča in polet proti Sloveniji.

POMEMBNO

Pridržujemo si pravico do spremembe poteka programa, kar ne bo vplivalo na kvaliteto programa.

 

Doplačilo na destinaciji:

 • Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt. Višina turistične takse je različna glede na kategorijo objekta in sicer znaša:

-         0,50 EUR/sobo/dan za objekte 1-2*
-         1,50 EUR/sobo/dan za objekte 3*
-         3,00 EUR/sobo/dan za objekte 4*
-         4,00 EUR/sobo/dan za objekte 5*
(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Cena vključuje:

 • Letalski prevoz Ljubljana - Santorini - Ljubljana,
 • letališke in varnostne pristojbine,
 • 7 nočitev z zajtrkom v hotelih 2*/3* (3 nočitve na Santoriniju, 2 nočitvi na Naxosu, 2 nočitvi na Parosu),
 • ladijski prevoz med otoki,
 • prevoz letališče-hotel-letališče,
 • prevozi pristanišče-hoteli-pristanišče,
 • asistenca Palminega predstavnika na Santoriniju ter asistenca lokalnega predstavnika na otokih Naxos in Paros. 

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se